Resor

Västkusten med skaldjur!

Innehåller annonslänkar för Nordic Choice Hotels.

Västkusten = Bästkusten

Att det inte skulle gå att resa utomlands i sommar har jag nog tyvärr insett för längesen. Men då tänkte jag att detta blir ett ypperligt bra tillfälle att semestra i Sverige i stället.
Såg fram emot att åka till Smögen och käka skaldjur. Det var så längesen vi var där nu. Nu verkar det ju som att det inte går att genomföra då vi faktiskt har över tre timmar till Smögen. Med de nya restriktionerna ska man ju hålla sig inom två timmars bilfärd från hemmet. Så att sitta på en klippa och äta räkor, dricka vin och se på solnedgången får vänta. I all fall just precis på vår favoritklippa!

Men kan vi inte åka dit får vi ta Västkusten hem till vardagsrummet istället!
I kväll har vi haft skaldjursfrossa. Både färska räkor och havskräftor. Till det mitt favorit vin. Saint Clair. Även lite goda tillbehör som vindruvor, grönsaksdipp och en god ost. Tror att vi alla passar på att lyxa till det lite extra hemma i dessa tider. Eller hur?

Bläddrade igenom lite gamla bilder och hittade några härliga stunder från västkusten och där vi picknickat med skaldjur.
Som till exempel i Göteborg på Hotell Quality 11 ute vid Eriksberg. (Har tipsat om detta hotellet i ett tidigare inlägg som du hittar här!) Det ligger en liten fiskebutik precis bredvid hotellet. Där brukar vi köpa med oss skaldjur och sedan sitta på vår balkong och njuta av fantastisk utsikt och goda skaldjur. Har hänt fler än en gång kan jag säga.

Eller vid kanalen i Göteborg och se Paddan glida förbi.

Eller i Smögen en blåsig sommarkväll i en husbil. Det är mysigt det också.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s