Resor

Hotelltips i Göteborg.

Betalt samarbete med Nordic Choice Hotels.

Hej på er!
Torsdag och solen skiner. I alla fall här. Började dagen med ett besök på vårdcentralen för o ta bort en vax-propp. Inget mysigt alls när vaxet måste sugas ut. Tyvärr är detta något som jag brukar drabbas av med jämna mellanrum.

Läste en positiv nyhet på morgonen. Petter Stordalens hotellkedja Nordic Choice Hotels ser små ljustecken inför sommaren i form av antal ökade bokningar. Även om det handlar om små nivåer så börjar det hända något inför sommaren. Kan det bero på att folk väljer att sommarsemestra i Sverige i stället?
Hur kommer Du göra? Hade Du tänkt att resa utomlands? Du kanske till och med har fått din resa inställd?

Vi tycker det är härligt att åka i väg en weekend och ta in på hotell. Göteborg är en av favoriterna.
Vi bor ofta på Nordic Choice Hotels och tänkte dela med mig av mina favoriter i Göteborg.


Clarion Post Hotel – Ligger vid Centralstationen. Modernt designhotell i det gamla anrika posthuset. Ganska stort hotell men mysigt och ombonat. Flera barer och restauranger och på taket har de en pool med utsikt över hela Göteborg. Fantastisk frukost!


Comfort Hotel – Ganska nybyggt hotell som ligger vid Stenpiren precis vid Göta Älv ca 10 minuters promenad från Avenyn. Ett modernt hotell med en fantastisk takbar med utsikt över hela Göteborgs hamninlopp.


Quality Hotell 11 – Detta hotell ligger ute vid Eriksberg. Ett stort hotell med enkla men funktionella rum. Bra hotell om man kommer med bil då det finns gott om parkeringar. Sommartid är det underbart att bo här då man kommer nära vattnet. Boka något av rummen med balkong ut mot älven. På taket har de även en trevlig relax-avdelning. För att komma in till centrum tar man båten “Älvsnabben” . Det tar ca 20 minuter in till Stenpiren.


Själv hade vi en resa bokad till Split 2- 5 april som vi inte kunde resa på. Kan säga att suget att resa börjar bli ganska stort nu.

Men det kanske blir så att man får semestra i Sverige i år?

3 thoughts on “Hotelltips i Göteborg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s