dansbandsliv

Tack!

Jag vill tacka alla fina för den respons jag fått på mitt program, P4 Dans! Så himla kul att det var så många som gillade mitt låtval! Är så glad för alla positiva kommentarer! Att stå på scen och sjunga är ju en självklarhet för mig men att prata i radion är ju nåt helt annat. Så att lite nervöst var det allt.

Men som sagt, jag är så otroligt tacksam för all den fina respons jag fått!

Programmet går att lyssna på i efterhand om Du missade det!
https://sverigesradio.se/avsnitt/therese-sundahl-fran-lokalrevyn-till-excess

Nu laddar vi i Excess vidare för nästa spelning som blir i Brevens Bruk på midsommardagen. Vi kanske ses där?

Kram

One thought on “Tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s