Okategoriserade

Rosenserien

Samarbete med Rosenserien.

Det här med att hitta hudvårdsprodukter som passar är ganska svårt tycker jag.
Jag vill att det ska vara enkelt och bra! Inga konstigheter.
Därför skulle jag vilja tipsa om Rosenserien som jag använder dagligen!
Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som innehåller enbart utvalda högklassiga ekologiska och naturliga råvaror. Deras produkter ger en skön hudvård för både ansikte och kropp.

Jag valde att testa Rosenserien för att jag först och främst ville hitta en bra rengöring och en bra ansiktskräm. Blev tipsad om Rosenserien och jag tycker den är helt underbar!
Framförallt så är det enkelt.
På kvällen använder jag min CLEANSING CREAM som tar bort allt smink hur lätt som helst. Efter det sprayar jag mitt ansikte med ROSE WATER som återställer hudens pH-värde och sluter porerna efter rengöring. Sedan går jag vidare med en EYE CREAM som tillför mycket fukt och reducerar de fina linjerna runt ögat. Avslutar sedan med en fuktkräm, MOISTURIZER. Denna används både som dag och nattkräm.

På morgonen gör jag om samma rutin förutom att jag inte använder rengöringskrämen utan går direkt på rosenvattnet. Någon gång i veckan brukar jag även använda en peelingkräm, GENTLE PEELING.
Det är just detta som jag tycker är så bra med Rosenserien. Det är enkelt och man behöver inte flera olika sorters krämer och min hy känns så mycket bättre!

När jag står på scen använder jag en hel del smink som i bland kan vara svårt att få bort och ögon och hy kan lätt bli irriterade. Efter att jag rengjort med Rosenserien så känns min hy lugn och fräsch och mina ögon är inte alls så irriterade som de kunde vara förut.

Jag har även fler produkter från Rosenserien som jag gillar. Bland annat ett BODY BUTTER som doftar ljuvligt.

Jag har även haft problem med torr hårbotten och använt SCHAMPO WITH ARGAN OIL ett tag och måste säga att det blivit mycket bättre.

Allt doftar underbart av rosor!

Till mina bloggläsare har jag en rabattkod att erbjuda, WEB80 ger Dig 10% rabatt vid beställning av produkter i Rosenseriens Webshop

Rosenserien finns även för män! Tror jag ska beställa några produkter till sambon också!

Hoppas att Du kommer gilla Rosenserien lika mycket som jag gör!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s