Okategoriserade

Gå på konsert?

Såg ni allsångsscenen med Lena Philipsson i kväll? Vilken fantastisk artist hon är! Och snygg!! Och som en extra bonus dök även Jill Johnson upp och gästade. En stor favorit!

Tanken slog mig att jag verkligen inte är en person som brukar gå på konsert. Jag älskar ju musik men att gå på livekonsert har inte hänt speciellt många gånger. Senast var Björn Skifs och före det Brad Paisley. Skulle jättegärna gå mer på konserter men att trängas med människor är verkligen inte min grej. Kan även tycka att det blir ganska opersonligt när man får se artisten på storbilds-TV för att man själv sitter så långt ifrån scenen.

När jag såg Lenas konsert i kväll kände jag att jag verkligen måste ta mig i kragen och ge mig ut och lyssna på musik! Men varför blir man sugen på att göra saker just nu som inte fungerar i Corona-tider? Men när den här Corona-skiten är över , då ska jag gå på konsert!!! Japp, det ska jag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s