dansbandsliv

Rephelg

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Sitter i turnébussen på väg hem från en rephelg i Lidköping.

Det var nu 6 månader sedan vi spelade senast. Oj, det är inte klokt! Sista spelningen vi gjorde var utanför Göteborg 29 feb då Peter, en dansvän till oss ,ordnat dans på sin 40-års fest. En härlig kväll med många dansanta människor!

Men nu var det alltså dags att ses igen och köra igenom alla låtar. Det hör inte till vanligheterna att vi ställer oss i en replokal. Oftast är vi ju ute och spelar kontinuerligt och då behöver vi inte repa. När det är dags att ta in en ny låt repar vi in den under soundcheck. Men det kändes gott att allt satt kvar där i muskelminnet i alla fall. Även gott o kolla över all teknik så att allt fungerar som det ska.

Det blev en härlig helg och kul o ses och musicera tillsammans igen. Gårdagskvällen avslutades med lite grillat och trevligt umgänge och i dag spelade vi ytterligare några timmar.

Efter att jag la ut den här bilden på instagram så var det flera som undrade vart klänningen kom ifrån. Det är faktiskt en jumpsuite. Så himla skön o bara dra på sig. Den är från Ellos och finns här! Tyvärr finns den inte kvar i så många storlekar men det finns flera andra snygga färger kvar. Bla i grönt mönster. Finns här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s