Okategoriserade

Bubbeldogs i solnedgången

Jag älskar havet så i går drog vi mot kusten för att fånga det fina vädret! O vilket väder det är! Så varmt och gott!

I går slog vi upp tältet i Skummeslöv utanför Laholm. Får se hur många dagar vi stannar här innan vi åker vidare mot ny mål.

Först tog vi en cykeltur upp till Mellbystrand där vi hade kollat ut en strandbar men när vi kom dit var det bara en sunkig kiosk. Men vi fick en ordentlig cykeltur på ca 1.5 mil! Perfekt o cykla här när man stundtals kan cykla på stranden.

Framåt kvällen gick vi ner och grillade korv och drack bubbel på stranden och tittade på solnedgången. Så underbart vackert! Men att fånga det på bild blir aldrig detsamma som att uppleva det i verkligheten.

Kombon korv och bubbel funkar förresten väldigt fint! Finns till och med en champange-bar i London som heter Bubbledogs! Här serveras just champagne och korv! https://www.bubbledogs.co.uk/

Jag kan tycka det är ganska mysigt att tälta. När det är så här fint och härligt väder vill man ju njuta och vara utomhus så mycket man kan och inte stänga in sig på ett hotellrum så vi kommer nog blanda några nätter med tält och några nätter hotell. Lite vad vi känner för helt enkelt.

Nu dricker jag en morgonkaffe och kollar in en Skåne-tidning jag hittade i mitt skrivbord när jag rensade ut på jobbet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s