Okategoriserade

Stalpet

Häromdagen besökte vi Stalpet i Aneby. Detta är faktiskt södra Sveriges högsta vattenfall på 18 meter. Trots att jag bor relativt nära denna sevärdhet har jag inte varit här sen jag var barn. Helt klart sevärt!

Precis bredvid vattenfallet ligger ett litet café med sittplatser ute i trädgården. Vissa under tak. Åt en jättegod hembakad våffla men kan även rekommendera den smaksatta mjukglassen. Måste åka tillbaka snart igen och äta mer av mjukglassen som smakade jordgubb. Så otroligt god! Då får vi nog även passa på att spela lite minigolf som ligger bredvid caféet. När jag var liten så var det otroligt billigt att spela minigolf där. Kommer inte exakt ihåg men det kostade kanske en 5:a eller 10:a för att gå runt banan. Tittade inte efter några priser när vi var där den här gången. Undrar om det fortfarande är lika billigt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s