Okategoriserade

Massage och smörgåstårta

Något jag unnar mig alldeles för sällan är massage. Hur underbart är det inte att få en hel timmes massage?
Där jag gått på massage de senaste gångerna är salongen thailändskt inspirerad. Allt från inredning till musik som spelas i bakgrunden. Mysigt och jag får verkligen en känsla av att jag är tillbaka i Thailand! Det första man möts av när man kliver in i salongen är en vägg med palmer, strand och hav. Perfekt vägg för en rödmosig selfie efter en timmes massage!

Hittade den här bilden från vår Thailandsresa 2016 där jag tog pedikyr en av dagarna. Passade även på att ta massage ofta. Det är ju så bra priser på alla behandlingar i Thailand.

Har även testat att göra min första smörgåstårta! Älskar smörgåstårta! Så gott!
Det var mycket enklare och smidigare än vad jag trodde att göra en egen smörgåstårta så jag kommer nog testa att göra det snart igen. Då kanske med vissa justeringar.
Använde mig av landgångsbröd, 16 st men kan kan ju ta vanligt rostbröd också.
Skar bort de hårda kanterna och började bygga. Hade från början bara tänkt att göra två lager men det blev visst tre. Leverpastej, vispad grädde och bostongurka fick bli i två lager och i ett lager mimosasallad och rökt skinka.
Toppade sedan med en blandning av majonnäs och gräddfil. Garneringen fick bli räkor, ost, skinka, citron, sallad, tomat, gurka och några dillkvistar.
För att vara första gången blev jag riktigt nöjd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s