Okategoriserade

Vänner, fynd och Prosecco!

Visst är det härligt att värmen är tillbaka? Har nästan glömt bort hur det kändes med varma vindar och sol.

Min barndomskompis Mia, som numera bor i Hälsingland, är hemma i Småland nu med sin son Loke som även är min gudson. I fredags tog vi en middag på stan. Loke hade önskemål om thailändskt så det fick det bli. Gott! Glömde fota själv så lånar bild från Mias instagram!

Har även fyndat på secondhand. Var egentligen på jakt efter några stora krukor eller gamla zinkbaljor att plantera blommor i men det hittade jag inte. I stället hittade jag ett fint kakfat i tre våningar plus en bok som jag var på väg att beställa online. Allt detta för 75kr! Vilket fynd!

Ni vet ju att jag älskar Prosecco! Nu har jag testat en ny Prosecco från Emilio Ingrosso. Amore Bianca. Mycket god! Väldigt fräsch i smaken! Helt klart godkänd! Det enda tråkiga är väl att det är en beställningsvara, i alla fall här på Systembolaget.

Har även funderat lite över vad vi ska hitta på under semestern i mitten av augusti. När man läser nyheter så verkar det ju vara kaos på många turistställen i Sverige så som Öland, Gotland o Österlen. Drömmer om att kunna hyra den perfekta sommarstugan i Bohuslän på en klippa med utsikt över havet. Där ska jag äta räkor, dricka bubbel, lyssna på vågorna och fiskmåsarna, grilla, sola, bada och läsa böcker. Tips mottages gärna! Maila mig therese@excess.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s