dansbandsliv

Nu lever jag på minnen

År 2000 började jag i mitt första dansband Sunlights. Jag skulle fylla 18 år det året.
Detta var starten på det som jag 20 år senare fortfarande håller på med. Shit, att det har gått så lång tid!?
Häromdagen när jag rensade och sorterade hittade jag en gammal “Får jag Lov” där vår singel som vi släppte 2001 blev recenserad av Lars Gurell. Måste säga att jag är riktigt stolt över dessa fina ord. “Nu lever jag på minnen” testades även på Svensktoppen och jag kan fortfarande komma ihåg det glädjeruset jag kände när Kent Finell presenterade veckans utmanare. Låten hamnade på en 11:e plats och tog sig tyvärr inte in på listans topp 10. Låtarna är skrivna av Leif Mulle Melander och producerade av Martin Klaman.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s