Okategoriserade

I mina lurar

Många brukar fråga mig, du som jobbar med musik måste ju lyssna väldigt mycket på musik? Nej, det gör jag faktiskt inte. De gånger jag lyssnar på musik är oftast för att leta nya låtar som vi i Excess kan ta upp i vår repertoar.
Förr, när jag var yngre lyssnade jag väldigt mycket på musik. Då var det aldrig tyst.

I dag på förmiddagspromenaden lyssnade jag på min favorit-podd.
Wahlgren & Wistam. Så underbart att bara få skratta åt och med dessa härliga kvinnor och deras galna upptåg. Nån mer som vet vad jag menar?


Nåt annat som jag också lyssnar på just nu är de trevliga P4 Dans-programmen där olika dansbandsprofiler är programledare. Kul o höra deras berättelser och lyssna på musik som har påverkat dem på ett eller annat sätt.
Nu senast var det Jan-Åke Glavéns program. Rörande och underhållande.

Däremot finns det en låt som jag fastnat för och som jag lyssnar på som är så himla bra. Jill Johnson och Robin Stjernberg har släppt en ny låt tillsammans, Miles of Blue. Lyssna på den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s