Okategoriserade

Tips på spännande ljudbok!

Innehåller annonslänkar för Nextory.

Nu när man har lite mer ledig tid på dagarna så börjar jag få mer rutin i att ta långa promenader. Utmanar mig själv och mäter tid och längd. Gott! Speciellt nu när solen tittar fram så gott som varje dag.

Ibland är det bara skönt att promenera utan att lyssna på något i lurarna och bara lyssna på fågelkvitter. I bland lyssnar jag på musik. Just nu är jag inne och lyssnar på en ljudbok. Fick ett tips om en bok som heter “Gunillas man försvann”
Denna bok finns att lyssna på på Nextory. Här man prova gratis i 2 veckor.

“Gunillas man Martin försvann spårlöst den 1 februari 1991. Han lämnade Gunilla, deras tvåårige son Max och det barn som var på väg. Men han lämnade också skulder efter sig – flera miljoner kronor. Från att ha levt ekonomisk trygghet, tvingades Gunilla gå till socialen för att få mat och kläder till barnen. När Martin varit borta i tio år dödförklarades han. Tre år senare får Gunilla ett brev från Skattemyndigheten. Martin lever. ‘Gunillas man försvann’ är en sann berättelse om en svensk kvinna som kämpat i domstolar och hos myndigheter för att få ett drägligt liv för sig och sina barn”

Två andra böcker som jag också lyssnat på är Charlotte Perellis “Flickan från Småland” och Johanna Toftbys “30 om dagen”
Tycker det är intressant att läsa självbiografier och sanna berättelser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s