Okategoriserade

Långt sommarlov och myggbett

Innehåller annonslänkar för Ellos.

Hej!
Kan man säga att sommaren verkligen börjat på allvar nu när man passerat midsommar?
När jag var liten så började ju sommaren när man gick på sommarlov och slutade när skolan började igen. Nu vid vuxen ålder så känns det som att den gränsen är lite utsuddad. För mig har alltid somrarna inneburit jobb och spelningar för att lite senare på hösten ta en semester. I år blir det ju lite annorlunda och helt plötsligt känns det nästan som att jag har ett långt sommarlov igen………

Någon mer än jag som lider av mygg? Myggorna älskar mig men det är INTE ömsesidigt. Räknade myggbetten på min fot till 12 st!!! Alla har kommit på en gång. Verkar som denna myggan verkligen har kalasat loss på mig. Grr…. Kliar om f-n.

Vill även passa på och tipsa om att Ellos har stor rea just nu. Jag klickade hem den här fina jumpsuiten. Finns här!
Den finns i flera olika färger och mönster. Den är så skön! Har bott i den här de senaste dagarna. Skönt att bara dra på sig lite snabbt och den är så luftig och skön i värmen.
Tycker även den här är väldigt fin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s