Okategoriserade

Strandbaden i Falkenberg

Efter en natt i Varberg åkte vi vidare mot Strandbaden i Falkenberg.

Jag har varit här två gånger förut och båda gångerna har det varit vinter. Nu ville jag uppleva detta fantastiska ställe även sommartid! O vilket väder vi hade! Fick faktiskt en feeling av att vi var utomlands när vi åt lunch på terassen! Varma vindar, god mat och kall öl. Så gott!

Efter en underbart god lunch fick jag en visning av hotellet och sedan checkade vi in på vårt fina rum med uteplats och havsutsikt!

Sen sist jag var på Strandbaden har de byggt ut sin spa-avdelning med två nya stora pooler och en bubbelpool. Det har verkligen blivit bra! Nu kunde man bada både ute och inne!

Vi hade inga behandlingar bokade utan hängde i de olika poolerna, solade och bara relaxade! Så härligt!

På min instagram finns det även några filmer att titta på!

Kvällen avslutades med den godaste middag jag ätit! Oj oj oj, en torsk till huvudrätt som jag fortfarande drömmer om!

Jag kände mig väldigt trygg på hotellet och det var färre gäster än normalt pga Corona. Borden i restaurangen stod med avstånd till varandra och i spa-avdelningen var det inte så mycket folk.

Till frukost serverades ingen frukostbuffé utan man fick en frukosttallrik. Denna kunde man även välja att få levererad till sitt rum utan extra kostnad. Så perfekt! Vi kunde sitta i morgonrock på uteplatsen och avnjuta denna fina frukost.

Jag tycker att Strandbaden är ett jättehärligt spa-hotell, både sommar och vinter. När man kliver innanför dörrarna möts man av ett lugn, goa dofter och avslappnande musik. Precis som det ska vara på ett spa-hotell. Sen måste nog Strandbaden ha en av de finaste havsutsikterna!

Tack för denna gång! Vi ses snart igen hopas jag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s