Okategoriserade

Grillpremiär och trädgårdsfix!

Hej!

Då var det söndag igen och ännu en helg har flugit förbi!
Hur har er helg varit?
Här har vi fortsatt med trädgårdspysslet. Hörde på radion att väldigt många har börjat att odla och pyssla i sina trädgårdar nu. Ja, det är ju det man kan sysselsätta sig med i dessa corona-tider när man mestadels håller sig hemma.
Själv har jag bl a klippt gräset och ordnat en pallkrage som jag ska ha alla mina kryddor i så småningom. Flyttade en gräslök och persilja från en annan pallkrage så de har redan ett litet försprång.

Det blev även grillpremiär i helgen. Ja,jag vet, vi e ganska sena. Hihi, vet att många redan har satt i gång för längesen.
Den här gången grillade vi fläskytterfilé, majs, paprika och lite champinjoner. Till det gjorde jag en egen guacamole och egen pesto. Blev riktigt smarrigt!
Vad tycker ni bäst om att grilla?
Vi tänkte ta grillningen till en ny nivå den här säsongen så vi investerade i en lite vassare variant än den som vi hade. Ja, den gamla var både rostig o välanvänd så det var ändå dags. Har hört att man kan göra pizza på grillen på en speciell sten. Det är jag nyfiken på att testa! Tur att grillsäsongen bara har börjat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s