dansbandsliv

Dansbandsveckan i Malung

Så kom då beskedet, Dansbandsveckan i Malung 2020 är inställd. Även om jag hade hoppats in i det längsta på att den skulle bli av så kunde man nog förstå att det inte skulle kunna gå att genomföra den detta året. Att samla så många människor så tätt i dansen hade inte fungerat. För man är ju verkligen nära varandra när man dansar.
Detta är ett hårt slag för Malungs butiker, företag och föreningar som i stort sett lever på vecka 29. Nu uteblir de intäkterna helt och hållet.

Att spela i Malung är ju en av årets höjdpunkter. Vi som band får möjlighet att träffa så mycket härliga människor på ett och samma ställe. Många som kanske inte har möjlighet att komma ut i landet och dansa till oss kommer till Malung och vi kan ses där. I Malung knyts även mycket kontakter med nya arrangörer och vi band har möjlighet att träffas och umgås vilket inte händer så ofta. Helt klart en mycket trevlig vecka.
Nu tar vi sikte på Dansbandsveckan 2021 och gör den till en ännu bättre vecka! För vem är inte danssugen då?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s