dansbandsliv · Okategoriserade

Vågad reklam, blommor och Får Jag Lov.

Hej tisdag!

Dagen började med några timmars jobb för att sedan uträtta flera ärenden på stan.


Vad tycker ni förresten om den här reklamen för Fritidsresor? Vi har den uppe i butiken just nu bara för nostalgi. Kan man säga att det gjordes bättre eller sämre reklam förr? Tror inte att den här typen av affisch hade fått förekomma i dag när allt ska vara så pk. Tycker i alla fall den är ganska kul att sitta o titta på.

Köpte lite mera växter och jord till våra planteringar och hittade även den här fina vasen. Passade väldigt bra på soffbordet i vardagsrummet. Vasen matchade även mina söta ljuslyktor som jag fick av mormor medans hon fortfarande levde.

Köpte även en doftpelargon. Såg sedan på beskrivningen att den är bra för att hålla mygg och flugor borta. Insåg att jag skulle köpt fler men det är ju inte försent ännu. Vi har hemskt mycket mygg utomhus på sommaren. Hatar verkligen mygg men de älskar tydligen mig. Ingen ömsesidig kärlek där inte!

Satte mig sedan ner med en kopp kaffe och lite mellis och läste senaste numret av tidningen Får Jag Lov där jag själv är med i en liten intervju. Reportaget handlar om corona och om hur vi dansband drabbas av detta ofrivilliga spelstopp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s