Okategoriserade

Bingo och födelsedagskalas!

Hej!

Något positivt med dessa Corona-tider är att det skapas många nya och kreativa idéer. Några av våra leverantörer som vi samarbetar med på resebyrån gick samman och sände en live-bingo blandat med lite info. Medverkande var WebBeds, Swansons och Royal Caribbean. I ”normala” fall brukar dessa tre tillsammans åka runt i Sverige och hålla trevliga info-event. Men som vi alla vet så är det ju inte möjligt just nu. Så i stället blev det en livesänd bingo på Zoom! Så kul initiativ som livar upp dagen! Tyvärr ingen bingo för min del men som sagt, blev en trevlig stund i resandets tecken.

Har även hunnit med ett födelsedagskalas för lillasyster som fyllt 35. Tack syster för god mat och dryck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s