Okategoriserade

Hemmadag!

Måndag och en hel ledig dag hemmavid!
Började dagen med promenad utmed sjön. Blev förvånad att det var så varmt redan på förmiddan. Fick gå in igen och byta kläder då jag hade klätt mig alldeles för varmt. Det kändes som om vinden var varmare i dag än den var i helgen plus att det var helt vindstilla.

Efter lunch hade jag ett online-möte med Trygghetsrådet. Vi pratade om lite möjligheter och tankar inför framtiden. Vet ju som sagt inte riktigt vad jag ska hitta på i höst.

Fortsatte med att plantera om mina små plantor. Hoppas starkt på mina tomater och basilika.

Passade på att ta ytterligare en promenad. Denna gång blev det en lite längre sådan. Skulle testa en ny runda som tyvärr inte blev en runda utan jag fick vända i skogen då vägen tog slut. Ja ja, nu vet jag i alla fall vilken väg jag inte ska ta nästa gång.

I morgon väntar 4 timmars jobb på resebyrån igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s