Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom
Hej!
Skärtorsdag och påsken är på ingång!
Under många år har vi passat på att resa bort över påsken. Vi har bl a varit i Warszawa, Piemonte, Berlin och nu senast i Normandie. Perfekt att resa lite söderut och möta våren.
Nu blir det en påsk hemmavid istället. Något jag saknat när vi har varit bortresta är just påskmat. Frågan är vad som är typisk påskmat, förutom ägg? Äter ni janssons frestelse, köttbullar, sill osv? Något annat som man inte får missa? Tänker att påskbuffén är lite “lättare” mat med mycket fisk och skaldjur. Vad tycker ni?
Nu när det är lite varmare väder är det ju dags att byta vinterjackan mot vårjackan.
Hittade några fina jackor på Bubbleroom som dessutom har upp till 30% rabatt just nu utvalda plagg.

Rosa jacka här!

Finns här!

Jeansjacka här!