dansbandsliv

Nu är bloggen här!

Nu har jag plockat upp min blogg igen! Nu på en ny adress!
Tanken har funnits ett tag men just nu i dessa Corona-tider har jag fått en massa ofrivillig ledig tid vilket fick mig att verkligen sätta igång. 
Jag hoppas att Du kommer gilla min blogg! Bloggen kommer handla om lite av varje! En typisk livsstilsblogg kan man säga! En stor passion jag har är resor! Sedan 2005 jobbar jag på resebyrå. Jag och älskar att resa! Både utomlands och inrikes! I bloggen kommer jag skriva om resor jag gjort, tips på resmål och resor som jag gärna vill göra.  
Förutom detta så är jag även dansbandssångerska i Excess! Om detta kommer Du också få läsa om i bloggen!I normala fall hade vi varit ute och spelat för fullt just nu men pga Corona är alla spelningar den närmaste tiden inställda eller framflyttade.Men vi hoppas så klart komma ut snart och få spela igen för vår underbara publik. 
Gilla oss gärna på Facebook där vi heter Excess dansband eller kolla in vår hemsida, www.excess.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s